FÖRETAGET

Annes Terapi för Kropp & Själ startades 2001 av mig, Anne Marie Schröder. Det är bara jag som arbetar här så jag tar hand om mina gäster själv.Jag är healer och tar hand om människor. Detta har jag gjort i hela mitt liv. Idag har jag diplom som reiki master, karunareiki® master,Jikidenreiki® och kristallterapeut. Jag ger behandlingar i alternativa resurser. Mina specialiteter är kristall-,schamansk-, reiki- och karunahealing. Jag håller kurser i reiki och karuna och I kristallernas hemlighet, vad man kan göra med och hantera kristaller. Mina kunder är i dagsläget huvudsakligen privatpersoner, men jag välkomnar även företag.
Välkommen!

Vad ska jag säga om mig själv utan att skryta, jag är mor till fyra pojkar och en flicka som är vuxna, den yngsta är 21år.
Började mina utbildningar för sju år sen och den andliga vägen har jag alltid vandrat på. Det är mycket mer jag vill fortsätta att lära mig. Att stanna upp och låta allt mogna och utvecklas i sin takt är en bra lärosten. Jag är en lugn och harmonisk tjej som gillar det mesta och tycker om människor. Det är nog givet annars hade jag nog inte valt denna livslinje. Det är en härlig känsla att kunna hjälpa människor med olika problem.
Jag försöker alltid att se positivt på allt i livet. Vi healers har en lång väg att gå. Ju mer vi arbetar med oss själva ju mer kommer upp och vi fortsätter hela livet. Under tiden hjälper vi att läka våra medmänniskor. Vi blir starkare för var gång vi går in i en ny blockering. Vi kommer underfund med att kunna gå vidare med ett leende på läpparna. Vi blir ödmjukare inombords när vi växer med våra erfarenheter och kan blicka tillbaka och titta på det som hänt och se hur vi blir förändrade och blivit starkare.
Jag tackar alla för all den hjälp jag fått, både av vänner och alla de guider som visat vägen och gett mig stöd att orka lite till.