Kristallhealing

Healingen går in och löser upp obalanser och blockeringar. Ibland får man göra flera behandlingar, beroende på hur djupt de sitter. Efter en healing kan man känna sig trött och eller springa extra mycket på toa, det är inte ovanligt att känna sig törstig. Man ska alltid tänka på att dricka mycket vatten. Vattnet hjälper till att skölja bort slagg som samlas i kroppen under årens lopp. Framför allt att dricka vatten hjälper till att sätta igång energiflödet så att eventuella blockeringar healingen börjat lösas upp får tillfälle att frigöras och sköljas ut ur kroppen.

Healing är en vördnadsfull handling. För vi ger healing genom den kanal vi är för våra guider. Ni kanske tänker och tycker att det är flummigt. Men våra guider behöver oss människor som deras kanal för att överföra denna underbara energi och healing till oss.

Det finns olika former av healing. De just nu vanligaste healingmetoden är Reikihealing. Jag har lärt mig kristallhealing, Reiki och Karuna-Reiki. Kristallhealing som går ut på att man använder sig av kristaller på kroppen, Reiki är handpåläggning, Karuna är en typ av Reiki som man kompletterar Reikin med.

Ofta när vi tänker på ordet "healing" tänker vi på när Jesus gick runt och gav healing och ljus till alla som var runt honom. Han var en klass för sig. Vi vanliga människor kan också hjälpa många med våra händer.

Att bli helad betyder inte att hela en sjukdom, utan att hela människan. Alla våra negativa tankar och vanor kan orsaka mycket stora blockeringar. Att få en healing kan betyda ett fysikst helande, men lika mycket ett helande av tankar och känslor. Bli helad själsligt, (psykiskt) och öka den välbefinnande biten inom oss. Om att få en healing ger oss möjligheten att hela fysiska biten, ger oss även den vägen till positiva psykiska förändringar inom oss.

Healing är att man överför energi. Energi finns runt om oss, allt består av energi. Alla händelser som vi upplever skapar energi. Glada händelser skapar positiva energier, chocker och tråkiga händelser skapar negativa energier. Dessa negativa energier bildar blockeringar och obalanser i våra kroppar.

Kristallhealing används kristallernas energi i healingen. Här är det mycket intuitionen som kommer in och vägleder en i healingen (guiderna kommer in här och ger oss vägledning). Det tar mycket längre tid att lära sig kristallhealing. Ofta börjar det med att vi känner oss dragna till stenarna. Det är det inte vi som väljer stenen, utan det är stenen som väljer oss.

Kristallerna innehåller energi precis som allt annat som finns på jorden. De har en sådan acceleration att de tycks ”stå stilla”. Åtminstone för oss människor.

Kan kristaller heala? Både ja och nej. Bara för att man bär en kristall i fickan, så innebär det inte att man blir frisk. Men kristallens energi påverkar din egen på så sätt att den startar en process i kroppen och sinnet.

Med kristaller jobbar man mycket med chakran och auran. Auran är ett energifält runt kroppen, som vi flesta inte ser.

Alla kristaller har en färg som relaterar till ett chakra. När man får en signal att använda en speciell kristall på just den plats som kommer upp, ska man lyssna på det. Kristaller som laserstavar och kristallspetsar ska man ta det försiktigt med. De har stor kraft och kan skada om man gör fel eller ger för mycket. Man ska träna med att känna in. Framför allt vara ödmjuk i denna energiöverföring. Kristallhealig är en fantastisk och djup healingmetod som ger en lugn och harmoni efter healingen. Med kristallhealing kan gå in i smärtor du har haft i åratal och lösa upp och frigöra orsaken i smärtan. Förslitningar i kroppen kan du lösa smärtor och stelhet för en kortare eller längre tid. Jag kan inte avlägsna eller ta bort och göra dig för alltid frisk. Men du kan få en drägligare tillvaro i livet, med hjälp av kristallhealing och eller med annan typ av healing. Jag har t.ex. alltid Reikin med mig, den kan jag inte utesluta, för den kommer in automatiskt om energin behövs.

Andra saker man kan göra med kristaller är essenser i vatten eller i oljor. Till olika behandlingar, t.ex. utrensningar, massageolja, lugnande effekter, förkylningar, gå ner i vikt med en liten effekt på c:a fem kilo, e.t.c.

Men det är inte alla stenar som är lämpliga att använda till detta. En del kristaller är t.ex. giftiga, andra är för kraftiga att ha i essenser.